nedeľa 30. októbra 2016

Keď Andrej tancuje ako žid píska...


"A žiadne horalky, natrúsite po chodbách a kto to bude potom upratovať. A do práce slušne chodiť oblečení, nie kde jaké tričká s Madonou"

  Ako už sme mali kadejakých predsedov parlamentu, ale toto čo máme teraz, tak to už ozaj radšej Riška Sulíkovie kraťasy.

   Dúfam, že nemusím pripomínať o kom je reč. Ujo Paška to určite nebude. Ten aj napriek tomu, že "vyhral" voľby tak ozaj nemohol všetko a musel sa pekne vypoklonkovať. Veď pri jeho zlodejinách sa mu ani nič lepšie nepohlo stať. Zišiel z očí, zišiel aj z mysle. Na Slovákov toto platí. Bo Slovač v poslednej dobe veľmi rýchlo zabúda. Po Paškovi v parlamente nezostal ani smrad zato zostali kamery všade kam sa po budove NR SR popozeráš.

 No ale toto čudo čo šéfuje parlamentu teraz, to Vám poviem, to ako by ho jedna mater mala. Ja ozaj neviem, či mu naposledy v tej nemocnici operovali žalúdok, alebo to čo nosí na krku. Lebo mám taký pocit, že milý Andrej má v hlave nie mozog, ale šnúrku, aj to len preto, aby mu neodpadli uši. Tie horalky a tričká no dobre teda, to by sa dalo ako tak pochopiť, možno to ma od detstva ako traumu, keď ho doma mama šticovala, že natrúsil z keksíkov v obývačke, ale to čo predviedol naposledy, to si žiada ozaj hlbšie zamyslenie sa. Vraj postih za hanobenie národa a rasy.

No milý Andrej teraz ma dobre počúvaj. Už by si si konečne mal uvedomiť, kde žiješ a aký parlament to vlastne riadiš, Lebo neviem či vieš, ono je to Národná rada Slovenskej republiky a nie synagóga a ani nie múr nárekov. Aj keď si myslím, že by ti možno pomohlo, keby si si tú svoju makovicu trochen išiel obúchať. Možno by ti tam v nej niečo zasvietilo.

Milý Andrej. Píše sa rok 2016. Je 71 rokov od ukončenia II.svetovej vojny. Už by si sa mohol ty a s tebou celá židovská obec spamätať a prestať dookola opakovať tú istú vetu. Prestať dookola vydierať všetkých s holokaustom. Áno bolo to veľmi veľmi smutné, ale to rovnako môžu začať všetci kresťania plakať a začať sa ohradzovať a urážať zato, že nám tí krivonosí nechali ukrižovať Ježiša. Keď sme pri ňom, vidíš aj sám Kristus ich prekukol. A ty si stále nedáš povedať,  že tí čo ti momentálne nešepkávajú a držia ťa za guľky odjakživa boli, sú a budú farizeji, držgroši a špekulanti.

Začínam mať s teba milý Andrej pocit, že odkedy ti o tom potom Béla mastiká tvoje ego, tak sa odrazu maďarskou kartou nehrá. Jankovi Slopovi to vychádzalo, tebe pre zmenu funguje židovská, ale nie karta, ale muzika. Bo za židovský groš milý Andrej si necháš aj koleno prevrtať.

Ale aby som prešiel k veci a aby si to aj ty Andrej pochopil

Hanobenie národa, rasy a presvedčenia
§ 198 

ods. 1: „ Kto verejne hanobí
a)      niektorý národ, jeho jazyk alebo niektorú rasu, alebo
b)      skupinu obyvateľov republiky pre ich politické presvedčenie, vyznanie, alebo preto, že sú bez vyznania,

potresce sa odňatím slobody až na jeden rok alebo peňažným trestom.“

ods. 2: „ Odňatím slobody až na tri roky sa páchateľ potresce, ak spácha čin uvedený v odseku 1 najmenej s dvoma osobami.“

Citát Igora Matoviča„Je to to isté, ako keby si v koncentračnom tábore povedali, že si zahrajú futbalový zápas Židia a dozorcovia. A zrazu tí dozorcovia povedia, že my sme dozorcovia, tak náš šéf koncentráku, ten bude rozhodcom. Je to presne taká istá zvrátenosť. My ako opoziční poslanci alebo ako opozícia ťaháme na tomto mieste za kratší povraz. Tak ako Židia v koncentráku. Prepáčte mi to prirovnanie, ale asi inak to nepochopíte. Tak ako Židia v koncentráku mali možno jediné právo dýchať vzduch, tak my ako opozícia máme jediné právo v tomto parlamente hovoriť.“

podľa teba Andrej toto je čistý paragraf 198

ale čo je potom toto ?

„Ako povedali vo Francúzsku, islamizácia začína kebabom. V Bratislave už beží, uvedomte si, čo tu bude o päť až desať rokov,“ 

 Toto si milý môj Andrej povedal ty. A ešte si hovoril niečo o zakročení a zákaze nosenia buriek a iné drísty. Takže o židoch nemožno hovoriť vtipy, ale kebab to áno? Vieš ako si ty urazil všetkých islamistov, veď ty si si dovolil hovoriť niečo o kebabe, ty si si dovolil povedať, že každý kto ma kebabareň chce vlastne islamizovať miesto kde predáva. No Andrej Andrej to je asi také hanobenie rasy ako Matovičove. Sorry ozaj neviem kto ti dal diplom z práva. Ozaj neviem. 

Poďme pekne ďalej milý Andrej. Vraj sa ti nepáčili ani výroky Milana Mazureka a Mariána Kotlebu o neslovanskom pôvode, či neslovanskom vzhľade niektorých odborníkov a aktivistov. Vraj to boli rasistické výroky. Takže milý Andrej. 

Pre teba názorná ukážka:


Toto je človek, ktorý má židovský pôvod 

Toto je Grigorij Mesežnikov 

Toto je Fedor Gál 

Toto je Ivo Samson 

Áno milý Andrej všetci títo ľudia na obrázkoch nemajú slovanský pôvod a nemajú ani slovanský vzhľad. Ja ozaj nechápem čo je na tom rasistické. 

alebo vieš čo, opýtam sa ťa ináč na tomto obrázku vidíš čo ?


Ja tam vidím cigánča. Ty tam vidíš niečo iné? 

A pevne verím, že ma čaká paragraf, ale potom by si musel nechať postihovať celý google a jeho autorov, lebo ja som neurobil nič iné len som dal do vyhľadávača slovo "cigánča" a to isté som urobil pred tým. Dal som do vyhľadávača slovo "žid" a predstav si čo sa stalo. Ono ti mi to naozaj vyhľadalo spomínaných aktivistov a vraj odborníkov. No čo narobím, asi budem musieť začať používať iný vyhľadávač :)

Na záver už len tak na okraj pár viet k tvojej kolegyni Žitňanskej, ktorá sa rozhodla bojovať proti extrémizmu. Milá Lucia, od malička mám slabosť na bosorky, nejako sa mi páčia, ja ani neviem prečo, ale ty milá moja, to čo ty si začala vystrájať po posledných voľbách, to ani bosorka nie je schopná. S kým a proti komu ideš bojovať? Koho ty chceš prenasledovať? Toho čo na plné ústa povie pravdu, toho kto pomenuváva veci pravým menom, čo hovorí, že biele je biele a čierne je čierne? Kto je podľa teba skutočný extrémista? Lebo podľa mňa sú to všetci tí, ktorí ožobračujú poctivo pracujúcich ľudí, všetci tí čo dohnali ľudí k sociálnym samovraždám, a mnohých rodičov a starých rodičov dohnali na hranicu chudoby, to sú skutoční extrémisti, nie tí, ktorí kričia na plné hrdlo - DOSŤ UŽ STAČILO !!!

A ver tomu milá Lucia, že stačilo. je čas na revoltu a ten čas je práve tu !!!

Čakám teba a aj teba, všetkých, ktorým nie je ľahostajné to čo sa momentálne na Slovensku deje. Nie ja nebudem ticho -  ak súhlasíš pridaj sa - www.revoltask.sk











2 komentáre:

  1. Najväčšia sviňa a špina Fedor Gál...............

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dlhé roky ma neprestáva udivovať že židia ktorý boli vyvražďovaní vedú sami vojnu.Veď by sa vojny mali báť ako čert kríža.

    OdpovedaťOdstrániť